Στην Ιταλία, Νοέμβριος 2018: Μπολόνια

ΜΠΟΛΟΝΙΑ
Στην μεγαλύτερη έκθεση αγροτικών μηχανημάτων και εργαλείων της Ευρώπης, βρέθηκε την Πέμπτη 8/11/2018 η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου.
Στον εκθεσιακό χώρο της Μπολόνια μαζί με τους ...134 του Συνδέσμου, βρέθηκαν και χιλιάδες άλλοι επισκέπτες. Θεωρείται βέβαιο ότι κανένας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την περιήγηση στο 100% αφού ο χώρος είναι αχανής και τα εκθέματα χιλιάδες. Ωστόσο, η επίσκεψη του Συνδέσμου ήταν στοχευμένη και αφορούσε συνεργασίες που είναι ήδη σε εξέλιξη καθώς και την έναρξη μιας νέας συνεργασίας που αφορά τα γεωργικά παρελκόμενα.
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ
Μια πρώτη ουσιαστική συζήτηση ξεκίνησε για την ομαδική αγορά παρελκόμενων με την εταιρία Goldoni-Arbos καθώς και άλλους μεμονωμένους κατασκευαστές, ενώ επί Ιταλικού εδάφους ξεκίνησε μια συζήτηση με την Πρόεδρο των Ελλήνων κατασκευαστών, κυρία Δήμητρα Εμμανουηλίδου. Η συγκεκριμένη συζήτηση θα συνεχιστεί πλέον στην Ελλάδα, αφού για τον Σύνδεσμο παραμένει πρωτεύουσα προτεραιότητα η συνεργασία με Ελληνικές επιχειρήσεις, όταν πληρούνται τρεις προϋποθέσεις: 1. Ποιότητα, εφάμιλη των Ευρωπαϊκών (η οποία σε πολλές περιπτώσεις υφίσταται) 2. Κόστος που δεν θα έχει καμία σχέση με την πρακτική που ακολουθεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνικών επιχειρήσεων στον υπόλοιπο αγροτικό κόσμο. 3. Πίστη στο δυνητικό αποτέλεσμα, το οποίο υπήρξε απόλυτα επιτυχές σε όλα τα εγχειρήματα του Συνδέσμου.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ NEW HOLLAND - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ Η ARBOS
Το μεσημέρι της Πέμπτης 8/11 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με ηγετικά στελέχη της New Holland, τα οποία με την ανταπόκρισή τους έδειξαν την πίστη τους στο τελικό αποτέλεσμα, ενώ λίγο αργότερα είχαμε και δυο συμφωνίες Μελών για αγορά τρακτέρ της συγκεκριμένης μάρκας. Στο περίπτερο της Arbos, έγινε η παρουσίαση του πρώτου (σε όλη την Ευρώπη) τρακτέρ που πούλησε η εταιρία, με αγοραστή τον Πρόεδρο Κώστα Σπανούλη. Το συγκεκριμένο τρακτέρ θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις αρχές Δεκεμβρίου.

ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΚΟΝΑ ΜΑΝΤΟΒΑ ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ