Μάρτιος 2018: Οι διαβουλεύσεις για την Ομαδική Αγορά Τρακτέρ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ FENDT

ΚΟΥΙΜΤΖΗΣΟριστικοποιήθηκε συμφωνία του Συνδέσμου με την Εταιρία Κουϊμτζής, αντιπρόσωπο της Fendt στην Ελλάδα.

Η συμφωνία -που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης- αφορά την διάθεση 35 τρακτέρ σε Μέλη του Συνδέσμου με ...ειδική τιμή και άλλες παροχές.

ΡΕΣΤΑΡΤ

Η Fendt θεωρείται από πολλούς η κορυφαία επιλογή στα τρακτέρ. Από τις 30 Ιανουαρίου 2018 την αντιπροσωπεία στην χώρα μας ανέλαβε η ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ ΓΚΡΟΥΠ που επιχειρεί ένα "ρεστάρτ" του ελκυστήρα στην Ελληνική αγορά.

Σε κάθε "κορυφαίο" βέβαια, υφίσταται και η αναλογία του κόστους αγοράς. Στην περίπτωση της συνεργασίας με τον Σύνδεσμο, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να ξεπεραστεί. Δηλαδή, το Fendt να γίνει μια επιλογή που θα μπορεί να την φτάσει κάποιος αγρότης.

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Το να μιλήσει κάποιος για την σοβαρότητα της Εταιρίας, μάλλον θα είναι δείγμα ...ελλείμματος σοβαρότητας!

Η ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ ΓΚΡΟΥΠ είναι γνώριμη στον αγροτικό χώρο για την δημιουργία χιλιάδων ανταλλακτικών διαφόρων τύπων τρακτέρ και άλλων αγροτικών μηχανημάτων και μια ματιά στις αποθήκες της αρκεί για να επιβεβαιώσει κάποιος αυτό που πιστοποιεί επί χρόνια η "αγροτική πιάτσα". Δείτε το web site της Εταιρίας

Ο Θανάσης Κουϊμτζής, έδειξε το ενδιαφέρον του για το εγχείρημα του Συνδέσμου στην εκδήλωση της agrotica στις 3/2/2018. Το σχετικό απόσπασμα:

Σε μια επικείμενη συνεργασία, δεν παίζει ρόλο μόνο η αμφίπλευρη οικονομική σχέση αλλά και ο τρόπος που θα ανδρωθεί αυτή η συνεργασία.

Ο Θανάσης Κουϊμτζής προσέγγισε τον Σύνδεσμο χωρίς την έπαρση του επιτυχημένου επιχειρηματία και από τις 5 συναντήσεις που έγιναν μαζί του έγινε εύκολα αντιληπτό ότι οι ηθικές αρχές και η αισθητική του, βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.

ΚΟΣΜΟΣ

Σημειώνουμε, ότι σε όλες τις συσκέψεις που έγιναν με την Εταιρία, ήταν παρόντες από 6 μέχρι και 20 εκπρόσωποι του Συνδέσμου.

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ AFO.GR

Ο αριθμός των ελκυστήρων που διαθέτει η Εταιρία, μπορεί να "φαίνεται" ότι αφορά λίγα Μέλη, ωστόσο η επιτυχής έκβαση του εγχειρήματος με την συγκεκριμένη μάρκα, σηματοδοτεί πολλά πράγματα για την πορεία του Συνδέσμου που δεν αφορούν μόνο τους επικείμενους εμπλεκόμενους, αλλά όλα τα Μέλη.

Για όσους γνωρίζουν την "αγροτική πιάτσα" αντιλαμβάνονται πλήρως τα μεγέθη. Επιπρόσθετα, από την Εταιρία υπήρξε μια (λογική) επιμονή για αρχική διάθεση 20 ελκυστήρων, ώστε να αποφευχθούν ενδεχόμενοι "κραδασμοί" στο χώρο. Εντέλει, φθάσαμε στον αριθμό 35, που "φαίνεται" ότι θα καλύψει τις ανάγκες των ενδιαφερομένων Μελών μας.

Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Έτσι, ολοκληρώνεται και η 2η συνεργασία στο θέμα των τρακτέρ, αφού προηγήθηκε η συμφωνία με την Arbos.

Αναμένεται στο προσεχές διάστημα η πιθανή ολοκλήρωση συμφωνίας και με μια 3η εταιρία... 

ΥΠΟΜΟΝΗ

Το τελευταίο διάστημα η ηλεκτρονική θυρίδα του afo.gr αλλά και τα τηλέφωνα των Μελών της Διοίκησης κατακλύζονται από ενδιαφερόμενα Μέλη. Συνιστούμε υπομονή. Οι εξελίξεις τρέχουν και υπάρχει άπλετος χρόνος για να δεί και να συγκρίνει κάποιος που ενδιαφέρεται.

Το βέβαιο είναι ότι ο Σύνδεσμος δεν θα κρεμάσει τιμοκαταλόγους στα ...μανταλάκια και υπάρχει η σκέψη για μια mini περιοδεία για απ' ευθείας ενημέρωση των Μελών.